پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) : ![اکسیوس به نقل از یک منبع دیپلماتیک اوکراینی: در جریان نشست [امروز در استانبول] طرف روس در ازای اعلام آتشبس خواستار عقبنشینی اوکراین از چند منطقه داخل خاک این کشور شده / مطالبات مسکو بسیار فراتر از هر چیزیاند که پیشتر در مذاکرات مطرح شده بود اکسیوس به نقل از یک منبع دیپلماتیک اوکراینی: در جریان نشست [امروز در استانبول] طرف روس در ازای اعلام آتشبس خواستار عقبنشینی اوکراین از چند منطقه داخل خاک این کشور شده / مطالبات مسکو بسیار فراتر از هر چیزیاند که پیشتر در مذاکرات مطرح شده بود](https://cdn.entekhab.ir/files/fa/news/1404/2/26/1972425_958.jpg)
پس از مذاکرات مستقیم صلح میان اوکراین و روسیه یک منبع دیپلماتیک اوکراینی گفت که طرف روس در ازای اعلام آتشبس خواستار عقبنشینی ارتش اوکراین از چند منطقه داخل خاک این کشور شده است.
به گزارش «انتخاب»؛ اکسیوس نوشت: یک منبع دیپلماتیک اوکراینی اعلام کرد که در جریان نشست، طرف روس خواستار عقبنشینی ارتش اوکراین از چند منطقه داخل خاک این کشور شده است، در ازای اعلام آتشبس.
این منبع افزود: «مطالبات روسیه از واقعیت جدا هستند و بسیار فراتر از هر چیزیاند که پیشتر در مذاکرات مطرح شده بود.»